Tak nám končí červenec a já tu pro vás opět mám po vzoru ostatních knižních blogů svůj měsíční přehled. Přehled knih, které mi přišli popř. přečetl:)

Předně bych chtěl poděkovat všem nakladatelů a knihkupcům, se kterými spolupracuji, za poskytnuté recenzní výtisky. Bez nich by tento blog neběžel tak pěkně jak teď.

Začnu tím co jsem dostal....ano opravdu dostal :D neuvěřitelné. Moc tímto děkuji Stáně za druhý díl GoT - Střet králů. Ani neví jakou mi udělala radost.


A stala se i nejmíň pravděpodobná věc já něco vyhrál :D Tentokrát jsem vyhrál ebook u Palmknih. Jedná se o první díl Přemyslovské epopeje od Vlastimila Vondrušky.



A teď už tedy co se mi tento měsíc urodilo mezi papírovými a elektronickými knížkami. :) Začnu mými úlovky z knihkupectví, kterým jsem neodolal a musel si je pořídit. Trochu to zkrátím protože tenhle měsíc je toho celkově nějak víc ehm :D Takže...Největší radost mám z Hry o trůny :D kupodivu že, konečně jsem se dokopal si ji koupit :) Pak jsem konečně pořídil Bzrk pak jěště Bouři mečů a čtvrtý díl Kladiva na čaroděje - Sonátu pro Azazela :)




Za další jsou to recenzní výtisky co mi přišli, tímto bych chtěl poděkovat nakladatelství Fragment,Zoner Press, Fortuna LibriMartinus.cz, nakladatelství JotaMobaBaronet a Albatros za poskytnuté knihy. Z Fragmentu dorazila trilogie Hunger Games :).Z Baronetu dorazily dvě knihy Údolí slz a naprosto skvělý Monument 14.



Z nakladatelství Jota mi dorazil Polosvět Od Martinusu dorazil Útěk z tábora 14 a Žhář. A z Albatrosu úžasná Čarozem - O dívce, která obeplula Čarozem v lodi vlastní výroby.



Dále tu mám své první recenzní výtisky od nakladatelství Zoner Press, Moba a Fortuna Libri - Světová válka Z, Královské tajemství a Istanbul. A navíc od našeho drahého CooBoo - Když se směje pes.



Na závěr tu mám RC pro server Fantasya, od Arga Maják, mnich a mrtvý dědeček a Mycelium. A z Moby - Ďábel na řetězu.



A samozřejmě nesmím zapomenout na recenzní výtisky ebooků, které se mi podařilo získat od Knižního klubu, nakladatelství Host a jeden recenzní výtisk z Laser-Books. Jedná se o [Buzz] od Anderse de la Motte, Mapu času od Felixa J. Palmy a Prohnaný od Kevina Hearneho



A ebooky, které se mi dostaly do spárů normálně :)



Na závěr si dáme přehled recenzí, které u mne najdete co se mi urodilo v hlavě za měsíc červenec.


Recenze