Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Maya Banks - Pád (PŘEDPRODEJ)
Když Gabe Hamilton spatřil Miu Crestwellovou na galavečírku při příležitosti otevření jeho nejnovějšího hotelu, okamžitě věděl, že za to, po čem touží, skončí v pekle. Mia je přece mladší sestřička jeho nejlepšího přítele, jež vyrostla v překrásnou ženu. A Gabe čekal už tak dlouho.
Mia o Gabeovi sní už od doby, kdy se coby dospívající dívka zamilovala do nejlepšího kamaráda svého bratra. Co na tom, že je Gabe o čtrnáct let starší? Mia ví, že je naprosto mimo jeho ligu, ale přesto ji přitahuje stále víc. Nyní je dospělá a nemá sebemenší důvod, proč své nejtajnější touhy neuskutečnit. Gabe ji vtáhne do svého provokativního světa a Mia si uvědomí, že mnoho neví ani o něm, ani o tom, jak vzrušující jeho požadavky mohou být. Jejich vztah je intenzivní a vášnivý, ale ve chvíli, kdy překročí hranici dělící tajný poměr od něčeho mnohem hlubšího, hrozí, že se jejich tajemství dostane na veřejnost – zradou mnohem intimnější, než si oba kdy dokázali představit.

Autor: Maya Banks
Nakladatel: Baronet
Počet stran: 408
Rok vydání: 2013


Attiku OʼSullivanovi, poslednímu druidovi, jsou čarodějnice celkem ukradené. Přesto se chce k místnímu konventu zachovat hezky a podepsat vzájemně výhodnou dohodu o neútočení, ale v tom se počet čarodějnic v arizonském Tempe přes noc zčtyřnásobí. A nové přírůstky nejsou jen špatné, jsou to pořádné mrchy s temnou nacistickou minulostí.
Na místních středoškolácích si pochutnává padlý anděl, z Vegas táhne tlupa Bakchantek se zvláštním druhem smrtící dekadence a o Attikovu pozornost se pokouší rajcovní keltská bohyně ohně, takže na lovení čarodějnic si hledá čas jen horko těžko. I tak ale hodlá s pomocí upířího právníka, kouzelného meče a sousedova ručního protitankového granátometu vyčistit celé město a dát ježibabám jasně najevo, že s tímhle druidem se do křížku pouštět neměly.
Svižná a zábavná městská fantasy se v zahraničí dočkala bouřlivého úspěchu a potěší všechny ctitele dobrodružných příběhů, obzvláště pak fanoušky Simona R. Greena a Jima Butchera.



Autor: Kevin Hearne
Nakladatel: Laser-Books
Počet stran: 288
Rok vydání: 2012


Každá z jeho obětí spí klidným spánkem v bezpečně uzamčeném bytě ve vysokém patře manhattanského věžáku. Každá je před smrtí svázána prostěradly tak pevně, až se zařezávají do kůže, a následně ubodána. Každá pomalu vykrvácí. Žádná však nedokáže skupině detektivů poskytnout jediné vodítko k vrahovi. Dveře zůstávají zamčené a pavoučí muž uniká.
Ani kapitán Thomas Horn, detektiv ve výslužbě, jenž je k nevysvětlitelným vraždám povolán, nedokáže ze strnulých, k výkřiku otevřených úst nic vyčíst. Kromě způsobu usmrcení a posledního hrůzného zážitku nespojuje zavražděné vůbec nic. Kdo je ten šílený predátor, který leze po stěnách domů s neskutečnou lehkostí a stejně tak snadno se dostává ženám do ložnice?
Ve snaze rozplést krvavou pavučinu se detektiv stále víc zaplétá. Naproti tomu noční pavouk je na svou další oběť připraven. Bude jí samotný detektiv, nebo jeho manželka? Ve zběsilém zápase s časem se Thomas Horn pokouší lapit vraha do svých vlastních sítí, aby sám neuvízl v jeho smrtící pasti.

Autor: John Lutz
Nakladatel: Domino
Počet stran: 384
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :



To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)