Jak si někteří z vás všimli na mé facebook stránce mám již sto fanoušků. Což si myslím, že stojí za oslavu. A abych přeci jen v tom oslavování nebyl sám tak jsem se rozhodl, že se s vámi o svojí radost podělím a uspořádám vám menší soutěž :) Je pravda, že výhry ještě nejsou naplno vyladěné, ale nebojte vše se do konce soutěže dozvíte :) A doufám, že se vám budou líbit a budou stát za to :)


Soutěž bude mít dvě kola, na každé kolo budete mít cca týden a výherci budou dva. Soutěž začíná dneškem, příští středu vám uveřejním druhé kolo soutěže a zakončení bude 22.9.. Abychom stihli všechno do konce září. Alespoň doufám, že se vše povede jak má :D

4.9.2013 - 22.9.2013


Jak si někteří z vás možná všimli maličko sem šoupnul datum ukončení to abyste měli na druhé kolo více času ;)
Teď už k samotnému druhému kolu, nečeká na vás žádná záludnost. Jde jenom o to co nejrychleji složit puzzle, které sem pro vás přichystal.
Jakmile dosáhnete času, o kterém si budete myslet že stojí za to, tak vás poprosím o screen obrazovky s výsledným časem a ten my spolu se svojí přezdívkou, kterou jste uvedli v první části soutěže zašlete na můj email - schefik@gmail.com do předmětu uveďte Facebook soutěž ;)

nejrychlejší získá 3 body
druhý v pořadí 2 body
a další budou po bodu


Teď už samotný odkaz k druhé části soutěže

Doufám, že se vám soutěž líbí a přeju pevné nervy

Hodně štěstí

PS: do soutěže se mohou zapojit ti co mají zasílací adresu v ČR bohužel posílat na Slovensko není levná záležitost :(