Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







George R. R. Martin - Hra o trůny
Druhé vydání úvodní části fantasy eposu Písně ledu a ohně. Elektronická kniha obsahuje první dva díly paperbackové verze.

„Pod každým prstem měl čepel, hroty pokroucených mečů vyčnívajících jako tesáky z opěrek trůnu. Dokonce i po třech staletích byly některé ostré tak, že dokázaly říznout. Železný trůn byl pro neopatrného plný pastí. V písních se pravilo, že bylo třeba tisíce mečů, aby ho vyrobili, rozžhavených doběla ve výhni plamenů dštících ze chřtánu Baleriona Černého děsu. Kovali jej padesát devět dní. Konec jejich snažení korunovalo toto pokroucené černé monstrum vyrobené z jako břitva ostrých hran, hrotů a pásů kovu; trůn, který mohl zabít člověka, a také zabil, pokud lze věřit příběhům."

Autor: George R. R. Martin
Nakladatel: Talpress
Počet stran: 848
Rok vydání: 2013


Ve svých knihách Dan Brown mistrovsky mísí historii, umění, šifry a symboly. Nejinak tomu je i v jeho nejnovějším thrilleru, který se okamžitě po svém vydání stal světovým bestsellerem a prodejně předčil i předchozí autorovy tituly. Harvardský symbolog Robert Langdon se tentokrát ocitá v samotném srdci Itálie, aby pomohl vyřešit záhadu, jež je pozoruhodně propojena s jedním z největších literárních děl všech dob - Dantovým Peklem. Při svém tajuplném poslání se Langdon musí střetnout s neznámým, hrůzu nahánějícím protivníkem; proplétá se přitom nejen labyrintem florentských, benátských či istanbulských uliček, tajnými chodbami, skrytými komnatami, ale také labyrintem narážek a kódů. Jediná vodítka mu v jeho pátrání nabízí jenom Dantova temná epická báseň - a čas přitom neúprosně pádí. Až uplyne, má dojít ke katastrofě, která navždy změní celý svět…

Autor: Dan Brown
Nakladatel: Argo
Počet stran: 586
Rok vydání: 2013


Terry Pratchett - Lehké fantastično
Zeměplocha se řítí k nevyhnutelné srážce se škodolibou rudou hvězdou a zachránit ji může pouze jediný člověk - neschopný a zbabělý čaroděj, který byl naposledy spatřen v okamžiku, kdy přepadl přes okraj světa









Autor: Terry Pratchett
Nakladatel: talpress
Počet stran: 272
Rok vydání: 2002




Další ebooky už pouze obrazem :



To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)