Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Christoffer Carlsson - Případ Vincent Franke
Jmenuje se Vincent Franke. Je beznadějně závislý na morfinu a ve svém bytě najde jednoho dne mladou ženu, Mariu. Vincent ví jediné – za žádnou cenu nesmí utéct. Na rozkaz Pastora, nejvlivnějšího bosse stockholmského podsvětí, ji musí držet pod zámkem. Vincent ví, jak podsvětí funguje, zná pravidla hry. Zamiluje se do Marii a to je zničující. Když Maria náhle zmizí, jeho život se začíná komplikovat...
Případ Vincent Franke je román o tom, jací jsme a jací bychom možná mohli být. Zároveň je to i příběh dvou podivných vydědenců společnosti na útěku před vším, co ohrožuje jejich život.



Autor: Christoffer Carlsson
Nakladatel: Panteon
Počet stran: 240
Rok vydání: 2013


Byla krásná, elegantní, obdivovaná a bohatá. Pracovala jako modelka a neměla v módní branži konkurenci – dokud ji v jejím luxusním bytě nezastihla smrt. V době, kdy vrah bezbranné ženě zasazoval rány nožem, seděla ve vedlejší místnosti její pětiletá dcerka a vyděšeně k sobě tiskla svou oblíbenou panenku. 

Detektiv Steve Carella a jeho kolegové z 87. revíru řeší nesmírně komplikovaný případ, který je zavádí do světa lesklého pozlátka i mezi ztracené existence klesající na lidské dno. Na samém počátku vyšetřování se Carella náhle beze stopy ztratí a všichni jeho kolegové i rodina ho považují za mrtvého. Celé oddělení teď musí pátrat nejen po vrahovi krásné modelky, ale také po oblíbeném detektivovi, jehož zmizení s případem zřejmě souvisí. A musí najít i malou dětskou panenku, která zná odpovědi na všechny otázky…


Autor: Ed McBain
Nakladatel: BB art
Počet stran: 176
Rok vydání: 2012

Jonathan Kellerman - Vina

V honosné čtvrti Los Angeles dojde k sérii drastických vražd. Na zahradě soukromého domu je nalezena mrtvola dítěte, kterou tam kdosi pohřbil před šedesáti lety. A krátce poté dělníci při výkopových pracích v nedalekém parku objeví kostru dalšího nemluvněte a opodál se najde zastřelená mladá žena. Na první pohled tři nesouvisející případy. Anebo je mezi nimi přece jen nějaká spojitost?
Na to se snaží přijít detektiv Milo Sturgis za pomoci svého přítele, brilantního psychologa Alexe Delawarea. Možná je ale historie tohoto případu tak neuchopitelná a tak děsivá, že na odhalení úplné pravdy tentokrát nebudou Alexovy zkušenosti stačit. Vyšetřovatelé se musí vrátit o šest desetiletí zpátky a pokusit se složit příběh o krásné zdravotní sestře, charismatickém lékaři a novorozenci, kterému nebylo souzeno přežít. Nitky dávných událostí vedou až do světa soudobých celebrit, jimž privilegovanost jejich postavení umožňuje skrýt pod vnějším pozlátkem naprosto cokoli. Třeba i zločin. Zločin, jehož hrůznost se vymyká lidskému chápání.


Autor: Jonathan Kellerman
Nakladatel: Domino
Počet stran: 384
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :









To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)