Tak listopad je úspěšně za námi a já tu pro vás opět mám po vzoru ostatních knižních blogů svůj měsíční přehled. Přehled knih, které mi přišli popř. přečetl:)

Předně bych chtěl poděkovat všem nakladatelů a knihkupcům, se kterými spolupracuji, za poskytnuté recenzní výtisky. Bez nich by tento blog neběžel tak pěkně jak teď.

Tentokrát jsem jsem zase trošku nakupoval :) jelikož se blíží vánoce a měl jsem narozeniny, tak jsem si řekl, že si udělám taky jednou pořádně radost :D no popravdě peněženka docela brečela :D



Dále mi přišlo pár knížek z Knižního klubu pro které většinou recenzuji knížky v ebookách, tak prý aby mi to nebylo líto :) Navíc se mi podařilo uzavřít spolupráci s nakladatelstvím Panteon, takže se budete moci těšit na recenze knih i z tohoto nakladatelství ;) Jinak vím, že většinou dávám fotek víc, ale popravdě těch knih je tolik :D tak snad mi odpustíte a bude stačit jedna společná :)




A ebooky co jsem koupil, ale i dostal na recenzi. :)






A na úplný konec taky dvě audioknihy ;)



Na závěr si dáme přehled recenzí, které u mne najdete za tento měsíc, za listopad je toho opravdu požehnaně, až jsem se zděsil jak jsem to stíhal :).


Recenze



Celkem přečteno 7 434 stran



Na úplný závěr bych vám chtěl všem moc poděkovat poprvé totiž mám na blogu více než 7000 přístupů za měsíc. Nikdy sem si nemyslel, že takového pěkného čísla dosáhnu, takže díky moc a doufám, že vás to u mne aspoň trochu baví ;)