Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Tom Harper - Mozaika stínů
Byzanc v závěru 11. století zápasí s východním tureckým nebezpečím, ale i se západními barbary, kteří prý přišli osvobodit Jeruzalém, ale hlavně by se rádi zmocnili chřadnoucí, leč bohaté říše. Císař jen o vlas unikne vraždě. Bývalý žoldnéř Demetrios Askiates má zjistit, kdo má v tomto zločinu prsty. Musí se proto ponořit do dusných intrik kolem panovníka a jednat s varjažskými žoldnéři, italským kupcem i eunušským dvořanem.
Velkolepá historická freska s nečekaným rozuzlením přináší příběhy nejen krutých bojů, ale i lásky a zrady.




Autor: Tom Harper
Nakladatel: BB Art
Počet stran: 312
Rok vydání: 2012



Na tom, že se policisté někdy dostanou do přestřelky, není vůbec nic divného. Když se k ní ale připletou náhodou, ve chvíli, kdy si ve služebním voze užívají vzácnou chvilku odpočinku, je to zatracená smůla. Zvlášť když po celé té hrůze zůstane na dlažbě pár mrtvých. Mezi nimi jedna policistka. Její parťák Scott James svoje zranění přežije. Výčitky svědomí a touha po pomstě mu však nedávají spát. Všechny stopy po zuřivých zabijácích se ztrácejí, nikdo neví, proč přišly oběti o život. Případ uzavřen.






Autor: Robert Crais
Nakladatel: Metafora
Počet stran: 328
Rok vydání: 2014


Robert J. King - Ostří osudu


Osud zavolal – a oni odpověděli.
Nadchází čas hrdinů. Zatímco rasy Tyrie stojí odděleně, šest hrdinů se spojí, aby bojovalo za svůj lid: Eir, nornská lovkyně s duší umělkyně; Snaff, asurský génius, a jeho ctižádostivá pomocnice Zojja; Rytlock, divoký charrský válečník v exilu; Caithe, smrtící sylvari s temnými tajemstvími; a Logan, statečný lidský strážce, který se musí vyrovnat s protikladnými loajalitami.
Společně se stanou Ostřím osudu. Společně odpoví na volání. Ale bude to stačit?




Autor: Robert J. King
Nakladatel: Fantom Print
Počet stran: 256
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :







To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)