Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 






Peter May - Muž z ostrova Lewis PŘEDPRODEJ

V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy po několika strašných bodných a řezných ranách. Policie se zprvu domnívá, že se mladík stal obětí rituální vraždy před stovkami let, avšak vytetovaný obrázek Elvise Presleyho na mladíkově pravé paži odhalí, že se vražda musela stát mnohem později, ve druhé polovině dvacátého století.

Bývalý policejní detektiv Fin Macleod se mezitím vrací na svůj rodný ostrov. Rozešel se s manželkou, s životem v Edinburghu i s kariérou u policie a nyní se snaží obnovit staré vztahy a opravit zchátralý dům po svých rodičích. Avšak poté, co testy DNA prokážou příbuzenský vztah těla z bažiny a otce Finovy dětské lásky Marsaili Macdonaldové, je Finovi jasné, že jeho návrat domů bude trochu rušnější, než čekal. Tormod Macdonald, dnes již starý muž trpící demencí, celý život tvrdil, že je jedináček a že nemá žádné blízké příbuzné. A Fin zjistí, že Tormod měl dobrý důvod, proč v tomto ohledu lhát.

Autor: Peter May / Nakladatel: Host / Počet stran: 352 / Rok vydání: 2014




G. W. Wilsonová - Alif, neviditelný

V nejmenované diktatuře na Blízkém východě chrání mladý arabsko-indický hacker své klienty - disidenty, islamisty a další psance - před zvídavými zraky policejních šmejdilů. Ve své digitální identitě se podepisuje jménem Alif, prvním písmenem arabské abecedy. Jenže pak se věci začnou komplikovat: dostane košem od aristokratky, do které je zamilovaný, a do jeho počítače se nabourá šéf digitálních složek státní bezpečnosti, přezdívaný Boží pařát. Na scénu vstoupí prastará kniha Tisíc a jeden den, tajný rukopis džinů, o němž se on i Pařát domnívají, že by mohl zahájit nový věk informačních technologií, a Alif musí s pomocí viditelných i neviditelných sil bojovat nejen o svůj život. Fantaskní román, který mísí prvky technothrilleru s urbánní fantasy východního střihu, je stejně tak orientální pohádkou a napínavým dobrodružstvím, jako neskutečně zábavným pojednáním o hranicích osobní svobody a úkladech našich digitálních já.

Autor: G. W. Wilsonová / Nakladatel: Paseka / Počet stran: 376 / Rok vydání: 2014




Myke Cole - Hranice

Velké Znovuprobuzení neproběhlo v poklidu. Lidé po celé zemi v sobě začali objevovat děsivé schopnosti: přivolat bouřku, nechat povstat mrtvé, podpálit všechno, čeho se dotknou. Takřka přes noc se změnila pravidla… ale ne pro každého.

Plukovník Alan Bookbinder je armádní úředník, jehož nejhorší válečné zranění bylo říznutí papírem. Poté, co se v něm probudí magická moc, je násilím odtržen od všeho, co zná, a vržen do přední linie. Bookbinder, převelen k Jednotkám nadpřirozených operací, se ocitá v novém a nebezpečném světě a navíc musí nečekaně velet Předsunuté operační základně Hranice, která je odříznutá od normálního světa, obklopená monstry, přičemž balancuje na pokraji zhroucení a ovládnutí nepřáteli.

Nyní musí Bookbinder najít vůli vyvést lidi na POZ ven z pekla. Jediná šance na záchranu se rýsuje ve spolupráci s mužem, jehož magické schopnosti přivedly základnu do smrtelného nebezpečí: Oscarem Brittonem, veřejným nepřítelem číslo jedna…

Autor: Myke Cole / Nakladatel: Fantom Print / Počet stran: 288 / Rok vydání: 2014




Další ebooky už pouze obrazem :





To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)