Tak tu máme konec měsíce a já se rozhodl, že po vzoru ostatních knižních blogů udělám rubriku ve stylu Měsíční Chvástačky. Budu se snažit každý měsíc udělat přehled knih, které mi přišli popř. přečetl a pokud možno vám udělám i souhrnný přehled článků, které se u mne za ten daný měsíc vyskytly. 

Předně bych chtěl poděkovat všem nakladatelů a knihkupcům, se kterými spolupracuji, za poskytnuté recenzní výtisky. Bez nich by tento blog neběžel tak pěkně jak teď.

A teď už tedy co se mi tento měsíc urodilo mezi papírovými a elektronickými knížkami. :) Začnu mými úlovky z knihkupectví, kterým jsem neodolal a musel si je pořídit. Jednak se jedná o třetí pokračování Kladiva na čaroděje - Kruté stroje od Ondřeje Nečase (mimochodem musel sem ji mít i jako ebook aby moje sbírka byla kompletní :) ) a v neposlední řadě thriller Game od Anderse de la Motte, na kterou se těším, až se k ní dostanu.


Za další jsou to recenzní výtisky co mi přišli, tímto bych chtěl poděkovat nakladatelství Fragment a Knihcentrum.cz za poskytnuté knihy. Z Fragmentu dorazily první dva díly trilogie Věk Magie od Bernda Perpliese a z knihcentra humoristická kniha Piráti! Dobrodružství s vědátory :) 


Na poslední chvíli dorazili ještě další recenzní výtisky z nakladatelství Poutník žhavá novinka od Martina Sládka - Nabídka, která se neodmítá. A z dumknihy.cz mi dorazili dvě voňavé knížky první je bestseller od Johna Greena - Hvězdy nám nepřáli a thriller ve stylu Dana Browna od Maria Giordana - Apokalypsa. U všech tří se můžete těšit na recenze :)



A samozřejmě nesmím zapomenout na recenzní výtisky ebooků, které se mi podařilo získat od Palmknih, nakladatelství Host, Mytago a Brokilon. Za nakladatelství Host to je dobrodružný román Jamrachův zvěřinec od Carol Birchod Pavla Gottharda Léky smutných. Za Mytago to byla Pevnost zoufalství od Radovana Kolbaby. Od Brokilonu se mi podařilo získat poslední knihu Petr Heteši Sex, drogy a Cyb´n´roll. Od Knižního klubu jsem dostal k dispozici Ostré předměty od Gillian Flynnové a Explozi od Lizy Marklund, recenze bude doufám co nevidět. A v neposlední řadě mé oblíbené Palmknihy od kterých mám C.D. Paynovo Dědictví a 0.4 od Mika Lancastera, na kterou najdete recenzi i na blogu Palmknih.





A ebooky, které se mi dostaly do spárů normálně :)



Na závěr si dáme přehled jednotlivých článků, které u mne najdete co se mi urodilo v hlavě za měsíc duben.


Recenze