Tak tu máme další akci. Tentokrát nám Palmknihy společně s Dominem připravili akci speciálně pro ženy. Takže dámy, která z vás je nenapravitelná romantička moc neváhejte :) Až do 5.5. můžete koupit bestsellery od Tess Stimson se slevou.






Kate Forrestová má pocit, jako by byla neviditelná. Svého manžela Neda má opravdu ráda, ale on si snad ani neuvědomuje, že je živá. Z roztomilých dětí vyrostli hádaví puberťáci, kteří ji většinu času ignorují. Práce, která pro ni kdysi tolik znamenala, je už pouze zdrojem stresu. A matka? Ta nesundává telefon z ucha, jen aby mohla vznášet další a další požadavky… Jak se Kate přibližuje ke svým čtyřicátým narozeninám, sílí v ní pocit, že buď něco od základu změní – anebo se zblázní.
A k bláznovství má už očividně blízko, protože jednoho rána v náhlému popudu nevysedne z taxíku v centru Londýna, kde pracuje, ale dojede až na letiště. A když si v letištní hale vzpomene na svou dávnou kamarádku, která nyní žije v Římě, rozhodne se vyrazit za ní. Ano, vypláče se Julii na rameno a třeba při tom najde způsob, jak začít nový život!
Poprvé po dlouhých letech nemá žádné povinnosti, neleží na ní žádná odpovědnost, a tak se s chutí ponoří do sladkého života v Římě. Nic si neodříká: svůdné oblečení, dobré jídlo a víno, ani novou lásku, kterou tolik chtěla považovat za pouhý prázdninový flirt… Je zkrátka šťastná.
Opojný pocit jí vydrží pouze do chvíle, kdy dostane zprávu, že se její syn ocitl ve vážném nebezpečí. Kate je bez varování postavena před nelehkou volbu mezi minulým a současným životem. Najednou si není tak jistá, jestli se jí skutečně podařilo utéct před vším, co ji tak nesnesitelně tížilo. Neví ale ani, jestli by ještě dokázala opustit to, co má teď. Kate neví – ale rozhodnout se musí…


Jsou ženy, které zvládnou cokoliv. Až na pár věcí. Těch nejdůležitějších.
Clare Eliasová od začátku těhotenství ani na vteřinu nepochybovala, že bude dobrou matkou. Vždycky přece všechno zvládla: je majitelkou prosperující sítě květinových síní, má hezkého (a o deset let mladšího) manžela Marka, který je jí po všech stránkách oporou. Clare se zkrátka vždy vydařilo vše, na co sáhla. Proč by se tudíž měla obávat něčeho tak přirozeného, jako je mateřství.
Pak ale dvojčata přijdou na svět a Clare najednou zjišťuje, že nezvládá vůbec nic. Zoufale sedí na posteli a snaží se nevnímat, že má kruhy pod očima, neumyté vlasy a pobryndané tričko. Odjakživa tvrdila, že chůva nikdy nepřekročí práh jejího domu, ale teď ví, že pokud nevyhledá pomoc, zhroutí se.
A tak do života Eliasových vstoupí mladá a půvabná Jenna, která péči o děti zvládá s profesionální nonšalancí. Její příchod však nepřinese pouze příjemné změny: Marc se najednou začne chovat odtažitě, pak vážně onemocní jedno z dětí... a následná smršť událostí postaví Clare – a vlastně i Jennu – do situace, v níž by se nechtěla ocitnout žádná žena na světě.



Anglická spisovatelka Tess Stimsonová je kritikou považována za bestsellerovou autorku stejně jako Jackie Collinsová. Absolvovala oxfordskou univerzitu, pracovala jako novinářka, dříve reportérka několika televizních společností na Blízkém východě (CNN, BBC a NTV). Žije v USA, od r. 2002 profesorka kreativního psaní na University of South Florida. Přispívá do magazínů Daily Mail, Mail on Sunday, Daily Express You, Glamour Magazine a The Times.