Máme tu další Ebook novinky. Tentokrát až na večer. Holt dříve jsem nestíhal :)
Myslím si, že si opět vybere každý :) No nebudu to dlouho okecávat radši posuďtě sami :)





Bradley Wiggins - Můj čas
Detailní a důvěrná zpověď nejslavnějšího britského cyklisty všech dob o trnité cestě k úspěchu. 

Cyklista Bradley Wiggins patří k nejpopulárnějším sportovcům současnosti. Do historie se zapsal 22. července 2012, kdy jako první britský cyklista vyhrál Tour de France. O deset dní později získal zlatou olympijskou medaili v časovce v Londýně a stal se nejúspěšnějším olympionikem své země. „Wiggo“, chlapec z londýnského Kilburnu, se tak v mžiku stal národním hrdinou.
Cesta k vítězství však nebyla jednoduchá. Pouhé dva roky před tímto triumfem stál Wiggins na okraji propasti. Jeho halasně propagovaný pokus o dobytí Tour de France v roce 2010 skončil fiaskem. Kvůli chabým výsledkům a nevalné formě mu hrozil vyhazov z týmu Sky, a navíc ho velmi zasáhla tragická zpráva o smrti dědečka George, který ho odmala vychovával a vedl k cyklistice. Wiggins se ocitl na samém dně a musel překonat sám sebe, aby našel sílu, která by mu pomohla probojovat se zpět na výsluní. Z nezdolné houževnatosti a píle se zrodil fenomenální sportovec, díky němuž získala cyklistika v Británii ohromnou popularitu a vystoupila ze stínu tradičních ostrovních sportů — fotbalu a kriketu.
Otevřený, upřímný, inteligentní a nebojácný Wiggins je oslavovaný jako lidový šampión. V autobiografii vypráví příběh o pozoruhodné cestě, jež ho dovedla ze samého dna až k vítězství v nejobtížnějším cyklistickém závodě na světě. Otevřeně mluví o svých osobních mukách, dřině a odříkání a popisuje zákulisní život ve stáji Sky: tvrdý tréninkový režim, nevyhnutelné oběti i své názory na týmové kolegy a soupeře. Vypráví také o svém vzteku vůči dopingu, který cyklistiku provází, o pocitech po zisku olympijského zlata i o tom, jaké to je být tím nejlepším.

Autor: Bradley Wiggins
Nakladatel: Jota
Počet stran: 272
Rok vydání: 2013


Spisovatelka a profesionální společnice Evangeline Amesová si pronajme dům v městečku Little Dixby, daleko od spěchu Londýna, kde byla před nedávnem napadena. Fascinována paranormální energií vycházející z nedalekých Křišťálových zahrad potají přeleze zeď, aby pozemky prozkoumala, a když se znovu ocitne v nebezpečí, instinktivně zamíří právě do těchto zahrad.

Lucas Sebastian je džentlmen, který by nikdy neodmítl pomoci dámě v nouzi, ačkoli mu neoprávněně vstoupí na jeho pozemek. Rychle se zbaví útočníka a trvá na tom, aby s Evangeline vše uchovali v tajnosti. Už tak o něm koluje spousta řečí, povídá se, že je na jeho zahradě ukrytý poklad a že jeho strýc – který zemřel za záhadných okolností – prováděl v domě okultní botanické experimenty.
Lucas a Evangeline k sobě okamžitě pocítí silnou přitažlivost, avšak musejí se vypořádat s nejedním problémem. Ať už se mladou ženu snažil zabít kdokoliv, zkusí to znovu. Ale kdo to může být?
Milenci brzy odhalí, že mají společného nepřítele. A jelikož energie vyzařující z Křišťálových zahrad narůstá, začíná jim být jasné, že pokud chtějí přežít, musí najít to, co bylo před dávnými dobami pohřbeno.


Autor: Amanda Quick
Nakladatel: Baronet
Počet stran: 288
Rok vydání: 2013


„Vydám se do černého srdce říše, abych vykořenil své nepřátele. Ale Řím nepostavili za jeden den a neobnoví ho osamělý asasín. Jsem Ezio Auditore da Firenze. A toto je moje bratrstvo.“

Z kdysi mocného Říma zbyly jen ruiny. Městu vládne utrpení a potupa a jeho obyvatelé žijí ve stínu nelítostné rodiny Borgiů. Jen jeden muž může lid osvobodit od tyranie Borgiů – Ezio Auditore, mistr asasín. Eziovo tažení ho zavede až na hranice jeho možností. Cesare Borgia, zákeřnější a nebezpečnější než jeho otec papež, nespočine, dokud nedobude Itálii. A ve zrádných dobách se spiklenci dají najít všude, dokonce i v řadách samotného bratrstva…

Autor: Oliver Bowden
Nakladatel: FANTOM Print
Počet stran: 272
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :









To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)