Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Sylvia Day - Obnažená
Je možné, aby dva emocionálně labilní a minulostí poznačení lidé, jimiž jsou milionář Gideon Cross a mladičká Eva Tramellová, navázali vztah – a udrželi si ho? Hluboké citové pouto mezi nimi sice vznikne, je však natolik zvláštní, že v jistých momentech se jejich vztah dá přirovnat k boji kdo s koho. Často je před rozchodem zachrání jen tělesná touha, protože jeden druhého až démonicky přitahují. Román v zahraničí zaznamenal velký úspěch, práva se prodala do 34 zemí, a stal se mezinárodním bestsellerem.

Autor: Sylvia Day
Nakladatel: Fortuna Libri
Počet stran: 344
Rok vydání: 2012


Pán Milána Gian Galeazzo Visconti usiluje o vévodskou korunku, kterou mu však může udělit jenom Václav IV., král český a římský. A tak se Lukáš, vážený platnéřský mistr, musí vydat do dalekých Čech, do rodné Prahy, aby pro svého pána onu vytouženou korunku získal. Cesta je to dramatická a Lukáš se nejednou ocitne na hranici života a smrti. Naštěstí je mu v patách tajný strážce Sergio, bez něhož by měl Lukáš mnohem menší šanci na přežití. A to ještě netuší, že i v Praze na něj čekají stíny minulosti...

Dokáže se vypořádat s intrikami pražské šlechty? A odolá pokušení vrátit se k manželce a malému synkovi dřív, než splní stanovený úkol?



Autor: František Niedl
Nakladatel: MOBA
Počet stran: 304
Rok vydání: 2013


Peter V. Brett - Tetovaný
Noc co noc přicházejí s tmou jadrnci - démoni, kteří na sebe berou děsivou podobu i podstatu. Planou sžíravou nenávistí k lidstvu, vládnou nadpřirozenou silou a mocí. Po stovky let pozvolna vyhlazují lidské stádo, které se před nimi skrývá za magickými chranami - mocnými symboly, jejichž původ je zahalen tajemstvím a ochrana děsivě křehká.

Kdysi bojovali lidé s jadrnci za rovných podmínek a zastavili je. Jenže ty dny jsou dávno pryč. Démoni sílí, zatímco lidí díky každonočním útokům ubývá.

Nyní svítá lidstvu naděje. Tři mladí lidé, kteří přežili krutý démonský útok, se odváží o nemožné - vystoupí zpoza křehkého bezpečí chran a riskují vše v zoufalé snaze odhalit tajemství minulosti.

"E-kniha v grafické podobě dle tištěného vydání je k dispozici ve formátu PDF."

Autor: Peter V. Brett
Nakladatel: Triton
Počet stran: 448
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :





To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)