Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Jan Hlávka, Jana Vybíralová - Mráz a hry
Algor. Ze všech lidmi obývaných planet je tou nejchladnější. Ani vláda císaře Andreje Korwariana neoplývá vřelostí, nehledě na spolupráci s hrozivým církevním řádem graciánů, zakázaným všude vyjma Algoru.

Viridian. Princezna Viktorie dostává nabídku k sňatku, která se neodmítá, a city v ní nehrají žádnou roli.

Menabaran. Sestry Nikola a Natalie mají dost svých starostí. Nezajímají se o probíhající volby, kde se k moci dere nový vůdce s tajnými a přinejmenším pochybnými spojenci. Přesto mu brzy zkříží cestu a policejní komisař Preston začne řešit nejpodivnější případ své kariéry.

Vztahy mezi planetami čekají změny. Dotknou se vládců i obyčejných obyvatel, natož těch neobyčejných. Ale jen málokdo může čekat změnu k lepšímu.

Autor: Jan Hlávka, Jana Vybíralová
Nakladatel: Brokilon
Počet stran: 504
Rok vydání: 2013


Rok kostí, špinavých hrobů, úmorné práce. Rok mumifikovaných mrtvol a zpívajících kněží. Rok znásilnění, sebevražd, náhlých úmrtí. A přátelství. A touhy. A lásky… Rok tolik odlišný od všech ostatních, které dosud prožil.

Paříž roku 1785. Přeplněný starý hřbitov zamořuje vzduch zápachem a znepříjemňuje život lidem v jeho okolí.

Do tohoto prostředí přichází mladý venkovský inženýr Jean-Baptiste Baratte s královským pověřením k demolici hřbitova i sousedního kostela. Ale hřbitov má už od nepaměti své místo v srdcích místních obyvatel. Někteří si proto život bez kulis kostela a hřbitovních zdí nedokážou představit. Baratte svou práci zpočátku chápe jako příležitost přispět vlastním dílem k historickému pokroku a coby muž vyznávající osvícenské ideály se pouští do odstraňování historického břemene, které sužuje celou Paříž. Zanedlouho však vytuší, že zkáza hřbitova by mohla být předzvěstí jeho vlastní zkázy.

Autor: Andrew Miller
Nakladatel: Host
Počet stran: 360
Rok vydání: 2013


Jarosław Grzędowicz - Pán ledové zahrady
Vuko Drakkainen, průzkumník a agent-samotář, dostane za úkol nalézt na dosud neprozkoumané planetě tým ztracených vědců. Přistává na světě s civilizací na úrovni raného středověku, kde funguje magie a na člověka číhají četná nebezpečí.
Kniha "Pán ledové zahrady" je výjimečným počinem v nepříliš rozšířeném žánru science-fantasy, kombinující romantiku a temnotu fantasy příběhů s vědeckou uvěřitelností a logičností klasické vědecké fantastiky.





Autor: Jarosław Grzędowicz
Nakladatel: Triton
Počet stran: 408
Rok vydání: 2007




Další ebooky už pouze obrazem :




To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)