Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Katja Millay - Moře klidu
Osamělý kluk. Citově křehká holka. A zázračná síla druhých šancí.

Dva a půl roku. Tolik času uplynulo od té hrozné tragédie. Po ní už nic nebylo jako dřív. I z Nastyi Kashnikové zbyl jen stín holky, kterou byla před tím. Teď je rozhodnuta nechat temnou minulost za sebou a držet si všechny lidi pěkně daleko od těla. Tenhle úmysl jí ale vydrží jen do chvíle, kdy se potká s Joshem Bennettem. Je osamělý stejně jako ona. A neuvěřitelně přitažlivý.
Joshův příběh zná kdekdo: všichni lidé, které miloval, zmizeli z jeho života. Teď má sedmnáct roků a zůstal úplně sám. A když je vaše jméno synonymem pro smrt, lidi se s vámi moc nebaví. Až na Nastyu. Ta se naopak Joshe drží jako klíště a postupně se stává součástí každé stránky jeho života.
Táhne je to k sobě, jiskří to mezi nimi stále silněji. Ale zároveň se Josh začíná zamýšlet nad tím, jestli se někdy dozví všechna tajemství, která před ním Nastya skrývá. A vlastně ani sám neví, jestli se je dozvědět chce.


Autor: Katja Millay
Nakladatel: Domino
Počet stran: 368
Rok vydání: 2013


Legendární science-fiction román - předloha stejnojmenného velkofilmu. 
NEBULA 1985 & HUGO 1986
Země je opět v nebezpečí. Mimozemská rasa je připravena k rozhodujícímu úderu. Přežití lidstva závisí na vojenském géniovi, který by měl vetřelce porazit. 
Ale kdo jím bude?
Ender Wiggin. Geniální. Nemilosrdný. Lstivý. Mistr taktiky a strategie. A dítě.

„Enderově hře sluší označení intenzivní. Dvakrát na Zemi zaútočili mimozemšťané a lidstvo téměř vyhubili. Protože musí v dalším střetu zvítězit, začne světová vláda „pěstovat“ vojenské génie - aby je poté vycvičila v umění války... Nikoho nepřekvapí, že počáteční výcvik se odehrává ve formě „her“... A Ender Wiggin, génius mezi génii, všechny vyhrává. Je dost chytrý, aby věděl, že čas se krátí. Ale je dost chytrý, aby dokázal zachránit planetu?“
New York Times

Autor: Orson Scott Card
Nakladatel: LaserBooks
Počet stran: 280
Rok vydání: 2013

Steve Berry - Královský klam

Bývalý agent Cotton Malone se na vlastní kůži přesvědčil, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Původně jen chtěl vzít syna na prázdniny do Dánska, ale nedokázal odmítnout přátelskou službu své bývalé nadřízené: slíbil ji, že s sebou vezme také patnáctiletého kapsáře Iana a na londýnském letišti ho předá policii.
Po přistání se z údajných policistů stanou únosci a oba chlapci zmizí. Zoufalý Malone pochopí, že se znovu nedobrovolně zapletl do vysoké zpravodajské hry - tentokrát ovšem nejde jen o geopolitickou moc, ale také o šokující tajemství z tudorovských dob, které by mohlo otřást současnou podobou Británie. Co když skutečně existuje dokument, který by Angličany přinutil opustit Severní Irsko? Co když skutečně lze napadnout legitimitu poslední tudorovské královny Alžběty I.?
Odpovědi na tyto otázky zajímají především CIA, která jich hodlá zneužít k vydírání britské vlády. Do čela tajné operace Královský klam je jmenován Blake Antrim, který ovšem při plnění úkolu sleduje i své osobní, ryze sobecké cíle... Zoufalý Malone se tak ve snaze o záchranu života unesených chlapců sám ocitá ve smrtící smyčce, z níž vede jen jediná cesta: zmocnit se klíče k pravdě a zabránit děsivým důsledkům, které by dávné tajemství mělo na současný svět.


Autor: Steve Berry
Nakladatel: Domino
Počet stran: 416
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :






To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)