Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Stephen King - Carrie
Stephen King patří k nemnoha autorům, kteří na sebe nejen upozornili hned svou hororovou prvotinou (Carrie je z roku 1973), ale jejichž věhlas od té chvíle neustále narůstal. Román nazvaný podle hlavní hrdinky zasadil spisovatel do prostředí amerických teenagerů v poklidném městečku Chamberlain. Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít. Využije k tomu své nečekaně objevené paranormální schopnosti... Přetrhá dráty vysokého napětí, zvedne do vzduchu kostelní lavice, nechá vybuchnout benzinovou pumpu, spustí na střechy ničivý déšť kamenů, zboří domy, způsobí neuhasitelné požáry… Carriin vzrušující příběh vytvořený autorovou bezbřehou fantazií vyústí v děsivou tragédii, ba spíše apokalypsu.




Autor: Stephen King
Nakladatel: Beta
Počet stran: 174
Rok vydání: 2013


Po první vlně zůstala pouze tma. Druhé vlně unikli jen ti šťastnější. A třetí vlnu přežili ti, kterým štěstí uniklo. Po čtvrté vlně platí jediné pravidlo: nevěř nikomu.

Teď se blíží vlna pátá a po opuštěné dálnici prchá Cassie před Jinými, bytostmi, které jako lidé pouze vypadají. Jiní se potulují krajinou a zabíjejí na potkání; rozprášili poslední přeživší pozemšťany. Cassie věří tomu, že kdo zůstane sám, ten přežije. Pak se však setká s okouzlujícím a tajemným Evanem Walkerem, jenž je možná jedinou Cassiinou nadějí na záchranu jejího bratra – nebo dokonce jí samotné. Cassie si musí vybrat: mezi důvěrou a beznadějí, mezi vzdorem a kapitulací, mezi životem a smrtí. Vzdát se, nebo se sebrat a jít dál.


Autor: Rick Yancey
Nakladatel: Baronet
Počet stran: 448
Rok vydání: 2013

Karin Slaughter - Démoni

Bill Black je chlápek, co jezdí na harleyi a nahání strach všude, kde se ukáže. Jedním z mála lidí, kteří se ho nebojí, je drsný drogový dealer z Maconu a jeho lstivá milenka. Tahle dvojka Billa naopak považuje za docela dobrého kumpána, který by jim mohl pomoci s kšefty. Nemají nejmenší tušení, že Bill je ve skutečnosti agent GBI Will Trent, který jim jde po krku. Zároveň se snaží uniknout z dosahu Sáry Lintonové, ženy, kterou miluje, ale která se nesmí dozvědět, jaké obrovské riziko Will podstupuje.
Sára také přijela do Maconu, i když ji tam přivedly úplně jiné důvody. Dozvěděla se o pokusu o vraždu policisty, který je synem jejího mrtvého manžela, a ona mu chce být nablízku. Nikdy by ji nenapadlo, že na místě potká Willa, o jehož misi nic netuší – a že vlastně oba nevědomky pracují na stejném případu. Oba mají brzy na vlastní kůži zjistit, že démoni se mohou vyskytovat na obou stranách zákona...



Autor: Karin Slaughter
Nakladatel: Domino
Počet stran: 352
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :








To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)