Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Martin Moudrý - Temné záblesky
Svět, jak ho známe, byl zničen. Přežilo jen málo lidí, kteří si museli poradit v situaci, na niž nebyl nikdo připraven. Tibor Lánský ale, ač to sám netušil, připraven byl. A dokázal své schopnosti dokonale využít, aby zničení světa pomstil.








Autor: Martin Moudrý
Nakladatel: Leonardo
Počet stran: 398
Rok vydání: 2014



Autobiografická próza Nicolaie Lilina je fascinujícím portrétem zločinecké komunity sibiřských urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Podněstří, svými kořeny však dodnes tkví v prostředí Sibiře. Ve vzpomínkách na to, jak dostal svůj první nůž, na první skutečný boj či pobyt ve vězení nás autor postupně zasvěcuje do soustavy hodnot urcké komunity, která navzdory zločineckému životnímu stylu vyznává soubor striktních mravních zásad, ať už jde o pohrdání penězi, lásku k dětem, nemocným a postiženým, pravdomluvnost za všech okolností či nepřátelský postoj k obchodu s drogami a znásilňování žen. Lilinovo líčení je do jisté míry motivováno odporem k cynickým praktikám dnešních ruských a ukrajinských zločineckých klanů, vypravěč sám však v závěru knihy dospívá k poznání, že loupež či vraždu nelze ospravedlnit ani prastarými zákony komunity. Sibiřské výchovy se během pouhých tří dnů po jejím italském vydání prodalo téměř 30 000 výtisků, obšírnou pochvalnou recenzi jí věnoval autor slavné Gomory Roberto Saviano a překládá se do téměř dvaceti jazyků.


Autor: Nikolai Lilin
Nakladatel: Paseka
Počet stran: 284
Rok vydání: 2013

Anthony Horowitz - Zapomnění


Země byla téměř zničena temnými silami. Ti, kteří přežili, už skoro nejsou lidmi a bloudí po světě zmítaném hladomorem, terorismem a válkou. Poslední naděje závisí na pětici výjimečných teenagerů: Strážcích brány.
Pětice se musí znovu sejít a naposledy se postavit Chaosu, králi Starých… Avšak Chaos je všude. Láká je do Antarktidy, kde shromažďuje vojska a chystá se v ledové pustině Zapomnění na rozhodující bitvu. A jeden z Pětice se stane zrádcem. Jenže ostatní vědí, že bez něj nemohou vyhrát.


Autor: Anthony Horowitz
Nakladatel: BB Art
Počet stran: 480
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :








To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)