Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 






Madeline Millerová - Achilleova píseň

Řecko v časech hrdinů. Patroklos, nešikovný mladý princ, byl vyhoštěn do království Fthie, kde žije přehlížen ve stínu krále Pelea a jeho zlatovlasého syna Achillea. Achilleus, „nejlepší ze všech Řeků“, je vším, čím Patroklos není — silný, krásný, syn bohyně —, a jejich cesty se nikdy neměly zkřížit. Jednoho dne ho však Achilleus vezme pod svou ochranu a brzy se z nich stanou přátelé. Vzdělávají se v umění války a medicíny a z jejich pouta vznikne něco mnohem hlubšího — k nelibosti Achilleovy matky Thetidy, kruté mořské nymfy. 




Autor: Madeline Millerová / Nakladatel: Host / Počet stran: 368 / Rok vydání: 2014






Orson Scott Card - Mluvčí za mrtvé

Enderovo vítězství ve válce s termiťany otevřelo lidské rase víc než sedmdesát planet. Pod vedením Hvězdného kongresu lidstvo osídlilo Stovku světů. Ender celý život nesl tíhu viny za to, že vyvraždil celou civilizaci, a stal se proto prvním Mluvčím za mrtvé.

Uběhly tři tisíce let. Kdokoli může kdykoli zavolat Mluvčího. A jeho úkolem je vysvětlit a obhájit mrtvé i živé. Za čí smrt bude Mluvčí hovořit na planetě Lusitania? Unese lidstvo tíhu kontaktu s další nehumanoidní inteligentní rasou? Bude se historie opakovat a lidstvo se opět v obraně dopustí xenocidy?

Autor: O. S. Card / Nakladatel: Laser-Books / Počet stran: 304 / Rok vydání: 2014




James S.A. Correy - Kalibánova válka

Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička zoufale snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu. Venuši zabrala mimozemská protomolekula, způsobila na ní obrovské, záhadné změny a hrozí, že se rozšíří do celé sluneční soustavy.
V nesmírné pustině vesmíru, na lodi jménem Rosinante, Jim Holden a jeho posádka ve službách Spolku vnějších planet udržují klid a mír. Když se ujmou prohledávání válkou zničeného Ganymedu, aby pomohli najít unesené dítě, vychází najevo, že budoucnost lidstva závisí na tom, zda jediná loď dokáže zabránit mimozemské invazi, která už možná začala...

Autor: James S.A. Corey / Nakladatel: Triton / Počet stran: 456 / Rok vydání: 2014




Další ebooky už pouze obrazem :







To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)