Co najdou důležité ženy vašeho života pod stromečkem?

Ano, už je to zase tady: znovu přemýšlíme, co dát manželce, mamince, sestře, kamarádce... nebo jiné důležité ženě našeho života k Vánocům. Je to stejná dřina jako loni, že?
Jsme zase o kus moudřejší, a proto víme s neochvějnou jistotou, že kuchyňský spotřebič by to být neměl. Parfém si schováme na Valentýna (pokud ho slavíme) nebo na její narozeniny (pokud na Valentýna kašleme). Krátce jsme se zamysleli i nad nějakým pěkným svetříkem, ale pak se nám vybavila vzpomínka na loňský Štědrý večer, kdy jsme v jejích očích postřehli jiskřičku zklamání nad jiným kusem oděvu, jímž jsme ji podarovali. Panebože, co já jí mám koupit??? Vždyť svátky jsou už za měsíc!!!
A přitom je řešení úplně jednoduché: kupte jí knihu. Neexistuje snad nikdo, koho by kniha nepotěšila. Natožpak kniha z naší edice Inteligentní romány pro inteligentní ženy. Že si nevíte rady s tím, která kniha by se důležité ženě vašeho života líbila? I na to jsme pamatovali! Pusťte si následující klip a zaposlouchejte se do výroků jednotlivých hrdinek. Dá se předpokládat téměř s jistotou, že alespoň jednu z těch vět jste od té své důležité ženy slyšeli (ba možná i více vět - to už musíte posoudit sami). A protože každý z těch výroků je hlavním motivem dané knihy, máte po zaslechnutí "té pravé věty" vybráno! To je přesně ta kniha, kterou opravdu potěšíte!
Ano, takhle jednoduché to může být, když jdete na výběr dárku chytře. Stres přenechejte jiným. Anebo jim můžete poradit, jak dobře jste letos vybrali dárky vy. Šťastnou ruku přejeme! A šťastné svátky taky. Vaše DOMINO.



Navštívit Nakladatelství Domino

Manželka 22

Manželství je někdy jako bludiště, ve kterém ztratíme jeden druhého. A možná i sami sebe.





Navštívit Nakladatelství Domino

Manželka, která utekla

Také máte občas pocit, že byste si potřebovala vzít volno od života? Tato kniha je přímo stvořená pro všechny ženy, které se nechtějí z každodenní rutiny zbláznit.





Navštívit Nakladatelství Domino

Kdo miluje nejvíc

Některé ženy zvládnou cokoliv. Až na pár věcí. Těch nejdůležitějších.






Navštívit Nakladatelství Domino

Kam patříme

Zrovna když si začneme myslet, že život držíme pevně v rukou, nás dozajista něco vyvede z omylu...





Navštívit Nakladatelství Domino

Co je tvoje, je i moje

Dvě sestry. Naprosté protiklady. A dohoda, která je spojí - anebo navždy rozdělí.





Navštívit Nakladatelství Domino

Život té druhé

Opravdu si myslíte, že ostatní mají lepší život než vy?