Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







George R.R. Martin - Hostina pro vrány
Po staletích krutých zápasů a osudových zrad se sedm mocností vládnoucích jedné říši navzájem zdecimovalo natolik, že jim nezbývá než nyní žít v tísnivém příměří. Nebo to tak alespoň vypadá... Pár jedinců si stále ještě dělá nárok na kdysi zoufale žádaný \"Železný trůn\", ale jsou příliš slabí nebo vzdálení, než aby se jim to mohlo podařit. Válka, která zuřila tak dlouho, strávila sama sebe... Avšak jako v dohře jakéhokoli vrcholného zápasu netrvá dlouho, a začnou shromažďovat zrádci, psanci, odpadlíci a mrchožrouti, hašteřící se nad kostmi mrtvých a nad kořistí přeživších. S tím, jak se lidské vrány slétají ke své hostině z popele, se v Sedmi královstvích rodí nové intriky a vznikají nebezpečné aliance, zatímco ze zlověstného soumraku minulých zápasů a chaosu se vynořují překvapivé postavy. Je to čas, kdy se moudří a ctižádostiví, ale i zrádní a silní snaží pomocí svých schopností, moci a magie přežít kruté a strašlivé časy, jež nastaly. Je to čas, kdy se lidé prostí i urození, bojovníci i čarodějové, úkladní vrazi i mudrcové dávají dohromady a snaží se bojovat o své místo na zemi a své životy. Protože na hostině pro vrány je mnoho hostí - ale jen pár jich nakonec přežije.


Autor: George R.R. Martin
Nakladatel: Talpress
Počet stran: 864
Rok vydání: 2012



Earl Harbinger, výkonný ředitel Lovců monster s.r.o., má tajemství – tajemství, se kterým se musí o každém úplňku zamykat do cely, jinak by sežralo každého na potkání.
Ale zatímco ostatní vlkodlaci jsou lovnou zvěří, Earlovi vláda udělila výjimku, a protože to byla federální vláda, nebylo to zadarmo. Ve druhé světové válce, Vietnamu i na místech, o kterých spořádaní američtí občané nikdy neslyšeli, pak musel on a jemu podobní dokazovat, že si důvěru strýčka Sama opravdu zaslouží.
Práce pro vládu, armádu nebo CIA Earl vždy považoval za nutné zlo, ale když se mu ozve bývalý řídící důstojník s tím, že do Ameriky přicestoval jeho starý nepřítel, vlkodlak z KGB proslulý svou brutalitou, neváhá ani na okamžik.
V odlehlých lesích Michiganu se toho však děje mnohem víc, než se na první pohled zdá. Se soumrakem začíná poslední lov a v cestě mu stojí jen hrstka místních, spousta zbraní a Earl Harbinger, který tvrdohlavě odmítá převalit se na záda a hrát mrtvého. Alfa vlkodlak může být jeden.


Autor: Larry Correia
Nakladatel: Fantom Print
Počet stran: 320
Rok vydání: 2013

Lynn Flewelling - Bílá cesta


Zhýralí šlechtici, prvotřídní špehové a nejnepravděpodobnější hrdinové – Alek a Seregil – přežili vyhnanství, zradu i černou magii, ale cesta, která leží před nimi, je ta nejnebezpečnější, po jaké kdy putovali. S nepřáteli všude kolem musí kráčet po úzké stezce mezi Dobrem a Zlem, kde i jediný krok stranou může být jejich posledním.
Alek a Seregil unikli smrti a otroctví v Plenimaru a nepřejí si nic víc, než vrátit se k životu v Rhíminee. Místo toho však mají na krku Sebrahna, podivného tvora stvořeného alchymií, předpovězené dítě nezrozené ze ženy. Měsíčně bílá kůže a hrozivá moc činí Sebrahna nebezpečným všem, s nimiž Alek a Seregil přicházejí do kontaktu, takže jim nezbývá než zjistit více o jeho pravé podstatě.
S pomocí spolehlivých přátel a Seregilova klanu dvojice hodlá odhalit pravdu o tomto živém homunkulovi – vydávají se na cestu, na jejímž konci je čeká pouze nebezpečí nebo smrt. Pronásledují je přitom Seregilův starý nepřítel Ulan í Sathil z Virésse i Alekovi dávno ztracení příbuzní a chtějí se zmocnit Aleka i Sebrahna. Alek a jeho společníci musejí na útěku bojovat s časem, aby splnili nejosobnější misi, na jakou se kdy vypravili.


Autor: Lynn Flewelling
Nakladatel: Fantom Print
Počet stran: 288
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :





To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)