Rok 2013 je za námi a nový rok pomalu ale jistě přebírá svou vládu. Jaký ale bude? Co nás čeká? Pojďme se podívat trošku blíže na to co mám a nebo nemám v plánu. Vím, že si řeknete, moc hezký něco si tady povídá, ale ve finále to bude stejně jinak. :D
Možná jo možná ne kdo ví, ale aspoň malou představu bychom dostat mohli ne? :)

Loňský rok byl docela hektický ať co se týká osobního, profesního, nebo blogerského života. Na konci března jsem si řekl, že se budu pilně věnovat blogování a světe div se: Jsem tu s vámi až do dneška :D Taky mám za sebou stěhování a další a další věci a i přesto jsem si našel chvíli na vás, moji milí čtenáři a doufám že mi to vydrží ještě drahnou dobu :) Každopádně rok 2013 již necháme být a koukneme se dopředu.

Předem vás musím upozornit, že opravdu nevím co jak během roku dopadne, protože v mém životě nastane zásadní obrat, který mi převrátí život naprosto naruby. A co že to bude? Když pán Bůh a štěstí dá, na konci srpna nebo začátkem září se ze mě stane pyšný tatínek, takže doufám, že mi menší prostoje prominete, protože opravdu nevím jak co bude :D


Ale i přesto všechno mám i nadále v plánu vám přinášet ohromné množství recenzí, článků, rozhovorů s autory a tak vůbec. Na Goodreads jsem si nastavil vcelku ambiciozních 150 kousků, tak uvidíme jak se s tím popasuju :)

Co se týče recenzí, doufám, že si každý přijde na své. Asi jste si zvykli, že záběr žánrů, který u mne najdete je opravdu pestrý a doufám že to tak zůstane. Na konci roku jste mohli zaznamenat, že jsem se pustil i do komiksů a audioknih, pro jejichž recenze sem vytvořil v menu vlastní odkaz, takže snad vás zaujmou a bude vás to bavit aspoň tak jako mě :)

A zde bych chtěl nechat taky nějaký prostor pro vás, zkuste se prosím zamyslet co vám na mém blogu schází, popřípadě čeho je moc, nebo nějaké další tipy, jako například s kým udělat rozhovor a tak. Prostě co by vás zajímalo a napište mi to sem do komentu. Fantasii se meze nekladou a mě tím obrovsky pomůžete :)

Takže hodně štěstí v tom novém roce nám všem :)